Benoeming van laboratoriumapparatuur

Ik bezoek mijn vrouw vaak in productie. Ze is werkzaam aan de faculteit scheikunde van de universiteit van GdaƄsk, waar ze een plek heeft met studenten, ze werkt ook in een laboratorium. Soms vertelt hij me over het meubilair waaraan hij werkt - ook al begrijp ik niet alles in de periode, in de kleinste staat ben ik niet verrast dat ze precies de richting van haar professionele functie heeft gekozen.

Laboratoriumapparatuur heeft een zeer subtiel en aantrekkelijk probleem. Een paar woorden schrijven over de uitrusting van het moderne chemische laboratorium is waarschijnlijk om voor een volledig chemisch ondenkbare taak te leven, ik zal het toch beginnen te geven.Today's chemisch laboratorium is zeker niet te doen wanneer de illustraties van de boeken die ik me herinner van elementaire basisgroepen. Bijv. Microscopen Laboratory, die vaak lijken te basisuitrusting van elk laboratorium, zijn er afwezig zijn in de band. De meest voorkomende apparatuur is - hoe anders kan - de computer. er zijn koelkasten, installaties voor de ventilatie van ruimtes, gootstenen, diverse containers, en een paar machines, waarvoor een vroege blik leek op het niet zien zou zijn in het appartement aan u toegewezen bieden - samplers, massaspectrometers vloeistoffen en gassen, en de nieuwste machines om het te analyseren chemische test stoffen die bedrijven die ik niet kon herinneren.Uiteraard zijn laboratoriummicroscopen nog steeds op school in gebruik, er is er altijd wel een te vinden op een medische universiteit of biologie-afdeling, die bovendien kan bezoeken wanneer mijn vriendin haar werk voltooit. Onder andere om de laboratoriumapparatuur te bewonderen die door biologen wordt gebruikt. Toegegeven moet worden dat hij veel meer doet dan chemisch: als hij een science fiction-film zou opzetten, zou ik die afdeling waarschijnlijk vragen om apparatuur te huren. De biologieafdeling is meer goed door exemplaren van exotische planten die daar zijn gekweekt, een enorm aquarium en een formarium, waar je urenlang het gedrag van mieren kunt volgen.